D Lenolate - Másolás - Kaqun Veszprém

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:


D-LENOLATE/olajfalevél kivonat

Az olajfa (Olea Europaea) rendkívüli növény mely bibliai idők óta ismeretes. Antiszeptikus hatása miatt javíthatja szervezetünk ellenálló képességét. Az Olajfa kapszula d-lenolate-ot tartalmaz. Kizárólag természetes növényi hatóanyagokkal.

Az olajfalevél kivonat áttörést jelent az egészség megőrzésében az immunrendszer támogatásával és erősítésével.
Mielőtt a Biblia első könyve megíródott volna, az emberiség már nagyra becsülte az olajfa gyümölcsét és a gyümölcséből származó olajat. Napjainkban az olíva olaj jótékony hatását mind a természettudomány, mind az orvostudomány magasztalja.

Tudományos áttörés

Az olajfa levelének egyik tényezője, mely hosszantartó védettséget nyújt, az R-kalcium d-lenolate.
Kizárólag az East Park Research Inc. vállalat rendelkezik ennek az alapvető fontosságú hozzávaló előállításának szabadalmával.
A szabadalom lényege az, hogy ellentétben más eljárásokhoz, ahol hevítéses módszerrel dolgoznak, itt kontrollált, alacsony hőfokon kezelik az olajfalevelet, így elkerülhető, hogy az olajfalevélben lévő terápiás összetevők, mint az oeluropein, antioxidánsok, anti-mikrobiotikus elemek sérüljenek. Ennek az eljárásnak köszönhetően a d-lenolate hatásosan és hosszan fejti ki erősítő hatását az immunrendszerre.
Hogyan működik az olajfalevél kivonat az emberi szervezetben?  
- megelőzi a mikrobák továbbosztódását és elterjedését a testben,
- megvédi a sejtmembránt és megakadályozza a vírusok szaporodását,
- nagyban hozzájárul a szervezet energiaszint emelkedéséhez
- védi a szívet és érrendszert
- jótékony hatással van különféle gombás fertőzések kezelésében
- képes közömbösíteni a negatív áttéteket és szövődményeket

D-Lenolate kivonat a kórokozók ellen:
Javasolt használat:

Az immunrendszer karbantartására napi 1 vagy 2 db 500 mg-os kapszula bevétele ajánlott. Legyengült immunrendszer esetében több kapszula szükséges. 1993-ban a termék folyékony formájának a herpesz vírussal való tesztelése során sem találtak semmiféle mellékhatást.
A d-lenolate hatásának növelése, valamint a méregtelenítési reakció csökkenése érdekében igyon napi négy pohár ásványvizet az adagok bevétele között. A víz segíti a nyirokkiválasztó rendszert és átmossa a veséket.

Olajfalevél kapszulánk legfrissebb eredményét a KAQUN víz/ Tudományos eredmények menüpont alatt találja.


 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz