Használati javaslat - Kaqun Veszprém

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Kaqun víz

A betegségek kialakulása közben a szervezet oxigénellátása romlik, a szövetek elsavasodnak és a regenerációs képességük is lelassul. Ennek az állapotnak a javítását szolgálja a fürdőkúra.

KAQUN hasznosságaA víz nemcsak testünk egyik legfontosabb alkotóeleme, hanem ősibb, természetesebb közegünk is, mint a levegő. A tiszta fürdővíz és a gyógyvizek 0,3% oldott oxigént tartalmaznak. A KAQUN oxigénvíz 7,4 %-ban oldott oxigént tárol (16–18 mg/l), mely stabil, nem buborékos, nem párolog el a kádból, pH-ja lúgos (8,9–9,2). A KAQUN fürdővíz, amely vezetékes víz alapú, többszörös szűrés, lágyítás után kerül az elektrolitikus rendszerbe. A testhőmérsékletű, kellemes vízben a bőr pórusai megnyílnak, és víz a bőrön keresztül egyből bejut a kapilláris ereken át a véráramba.A KAQUN oxigénvíz kádfürdő formájában a KAQUN fürdőkben érhető el. A fürdéssel olyan nagy mennyiségű oldott oxigén jut a szervezetbe, amely semmilyen sporttevékenységgel, fokozott légzéssel nem érhető el.

Egy jótékony pH-eltolódás zajlik le a szervezetben, amelynek révén beindulnak a normális életfolyamatok.A KAQUN fürdővíz igénybevételével a lehető legnagyobb hatékonysággal juttathatjuk a plusz oxigént a szervezetünkbe, szignifikánsan növelve szervezet NK-sejtjeinek (természetes ölősejtjeinek) számát és ezáltal immunrendszerünk működésének hatékonyságát. Ennek következtében szervezetünk saját maga képes lehet arra, hogy hatékonyan legyőzze a szervezetben található kórokozókat, helyreállítva a szervezet működésének egyensúlyát.

A fürdés speciális kádakban történik, ahol egy fürdés 50 percig tart a 38 Celsius-fokos oxigénben dús, enyhén lúgos vízben. Naponta maximum háromszor lehet megfürdeni. A kúra mértékét az egészséges embernél a közérzet javulása, a betegeknél a panaszok súlyossága szabja meg. A fürdés alkalmával a víz felhajtóereje jó hatással van az izmokra és ízületekre, nyugtató, pihentető hatású az egész szervezetre.

Az alkalmazott fürdővíz, valamennyi hatósági ellenőrzése megtörtént (ÁNTSZ, OKI, OÉTI [Országos Élelmezés- és Táplálkozástudományi Intézet]) és az előírásoknak megfelelt.

Ajánlott fogyasztási mennyiség (naponta):
egészség megőrzéséhez: 0,5 liter
krónikus betegség esetén: 0,75–1 liter
túlzott szellemi igénybevétel esetén: 1 liter
legyengült immunrendszer esetén: 1–1,5 liter
sportolóknak: 1,5–2 liter
gyermekeknek, állapotos- és szoptatós anyukáknak: 0,2–0,5 liter


A napi ajánlott maximum mennyiséget ne lépje túl (2liter),
egyszerre fogyasszon legalább 1,5-2dl Kaqun vizet!Kiknek ajánlott a fürdés a KAQUN vízben?


Egészségeseknek, intenzív szellemi munkát végzőknek, akik hajlamosak a stressz által kiváltott betegségekre (pl. gyomorsav túltengés) és gyors regenerációra vágynak.
Krónikus betegek számára, akik valamilyen bőrgyógyászati, reumatikus, mozgásszervi, légzőszervi elváltozásban szenvednek, és amely kórképekben döntően jelentkeznek az oxigénhiány miatt fellépő szöveti szervi ártalmak.
Műtétek utáni regeneráció idején, amikor a szervezetnek fokozott az oxigénigénye.
Krónikus légzőszervi elváltozások esetén, amikor a tüdő nem képes a megfelelő oxigénfelvételre.


A KAQUN fürdést megelőzően minden esetben ügyfeleinknek megmérjük a véroxigénszintjét és vérnyomását, munkatársaink javaslatot tesznek a fürdő használatára, szükség esetén szakorvosi konzultáció keretében történik meg a fürdési mód és intenzitás kialakítása.


A KAQUN víz fogyasztása és fürdőkúra nem helyettesíti a hagyományosan előírt orvosi terápiát, kizárólag immunmodulátorként javasolt!

 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz