Kaqun gél Gold - Kaqun Veszprém

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:


Kaqun gél Gold
Oxigén és arany - a tökéletes kombináció
Arcbőrünk szépsége nagyban attól függ, hogy az azt behálózó hajszálerek milyen mértékben vannak vérrel és oxigénnel ellátva.
Szervezetünk saját magát képes regenerálni és a legjobb állapotba hozni, ha megkapja a szükséges támogatást.
A KAQUN Gold Gél alapja a KAQUN víz, mely sokszorosan stabil-kötött oxigént tartalmaz.
Az extra oxigén segíti a sejtek energiatermelését, életképességük fokozódik (fiatalító hatás). Manapság egyre ismertebbek és népszerűbbek az ősidők óta használt arany-kezelések modern változatai a kozmetikai iparban.
A kisebb arany részecskék lejutnak a bőralatti rétegig, ahonnan gyorsan elvándorolnak, a picit nagyobbak hosszabb ideig megmaradnak a bőr felsőbb rétegeiben, a még nagyobbak megállnak a szarurétegben mivel az arany rendkívüli tulajdonsága, hogy tömege háromszáz szorosának megfelelő mennyiségű nedvességet képes megkötni a bőrben, kivételesen jó hidratáló stabilzálja a bőr funkciókat, méregtelenít, gyulladáscsökkentő, antiszeptikus hatású, aktívan lép fel a ráncok ellen.
Az arany részecskék 3-4 elemből álló csoportokat képeznek, amelyek a fehérjékhez kötődnek, ezáltal meggátolják a fehérjék káros összekapcsolódását.
Az arany összekapcsolása oxigénnel jelentősen növeli a szövetek oxigén ellátottságát, a normális folyamatok helyreállását. A bőr pigmentfoltjai a Kaqun Gold kezelés hatására elhalványodnak.
Figyelem, az arany ez esetben nem dekorációs csillám, az arannyal teli gél felszívódik láthatatlanul a bőr mélyére és ott fejti ki jótékony hatását .A készítmény 24 órás védelmet és komfort érzetett biztosít.


 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz