Kaqun gél - Kaqun Veszprém

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:


KAQUN GÉL
(illatmentes)


A KAQUN Gél magas oxigéntartalmú KAQUN víz felhasználásával készül, magában hordozva annak minden előnyös tulajdonságát. Használata következtében   bőrünk oxigéntartalma nő, anyagcseréje megújul, visszakapja rugalmasságát, energiájával teli, üde és friss lesz , újraéli a fiatalság varázsát.

Az oxigén szerepe a bőrápolásban:  

A bőrünkben lezajló összes folyamathoz oxigénre van szükségünk (hámképződés, melanin termelés, mirigyek működése). Az egészséges oxigénszint fokozza a bőr egészséges működését és javítja a bőr önmegújító folyamatait.  

Az öregedés során romlik a bőr oxigén-ellátottsága, az anyagcsere, lelassul a hám megújulási folyamata, az elasztikus rostok tönkremennek és újak nem képződnek. Ehhez természetesen olyan külső okok is hozzájárulnak, mint a túl sok napfény, a légszennyeződés, a szabad gyökök képződése.  

A KAQUN Gél használata:  

Használja rendszeresen, naponta legalább egy alkalommal, vékonyan bekenve arcát vagy testét. Javasoljuk, hogy a Gél felkenését követően 15-20 percig relaxáljon, hagyja érvényesülni a készítmény hatását. Minden bőrtípusra ajánljuk.

Keresse bizalommal a Kaqun Hungária Kft. termékeit


 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz