Kaqun ivóvíz - Kaqun Veszprém

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:


Kaqun ivóvíz

A KAQUN vízterápia különleges és egyedülálló. Nem csak azért, mert klinikailag tesztelt, embereken végzett orvostudományi kutatásokon vett és vesz részt, mind in vitro és in vivo vizsgálatokban, hanem maga a gyártási technológia révén is.

A KAQUN víz előállítása számítógép vezérelt elektrolitikus eljárás. A vizet egy speciális föld-fém elemen vezetik keresztül, ahol más információt kap, ami által megbomlik a hidrogén és oxigén kapcsolata, majd egy másik rendszeren áthaladva újra struktúrálódik ,azaz speciális klaszterekbe rendeződik.
A KAQUN Víz egy a Bükk-hegységben, a Lázbérci Tájvédelmi Körzetben, Natura2000 természetvédelmi területen elhelyezkedő forrásból eredő, elektrolítikus KAQUN SYSTEM eljárással készült, alacsony ásványanyag tartalmú, oldott oxigénben gazdag forrásvíz.
Korszerű technológia, kiváló minőség, elérhetőbb áron!

A KAQUN víz egy teljesen új megoldás az immunrendszer erősítésére, egyben hatékonyan támogatja testi-szellemi egyensúlyunk kialakulását. Az egészségüket megőrizni vágyók, sportolók vagy akár krónikus panaszokkal küzdő betegek is élvezhetik a víz és az oxigén csodálatos összhangját.

A KAQUN víz tudományos kutatásairól a Tudományos eredmények menüpont alatt olvashat.

Az előállítás során nem kerülnek felhasználásra kemikáliák, továbbá nem történik magas nyomású oxigén bevitel!

Korszerű technológia, kiváló minőség, elérhetőbb áron!

F
ebruártól elérhető a félliteres PET palackos illetve 1 és félliteres üveges víz is!


 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz