Mens Cream - Másolás - Kaqun Veszprém

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:


MEN’S  CREAM
Számos növényből nyerhető természetes hormon. A dioscorea villosa – magyarul jamgyökér - nevű közép-amerikai növény  hatóanyagát Mexikóban már régóta alkalmazzák. A növényből könnyen kinyerhető progeszteronszerű anyag, átalakítható és jó minőségű, megbízható természetes hormon tartalmú termék készíthető belőle, mely  lénygében egy fitopogeszteron.
Kutatók szerint a szájon át szedett progeszteron hatékonysága sokkal alacsonyabb fokú, mint a krémként a bőrbe jutatott progeszteroné. A hatóanyagok nagy része ugyanis elvész az emésztőrendszerben, ezért a tabletták a szükségesnél nagyobb dózist tartalmaznak, ami viszont károsíthatja a májat.. A krém viszont a bőrön át felszívódva és a zsírszöveten átjutva közvetlen a véráramba kerül, így sokkal jobban hasznosul. A krém csak biztonságos mennyiségű növényi eredetű progeszteront tartalmaz.

Kérje hormonegyensúly tanácsadónk segítségét:   Németh Anikó 0630/369-8694 vagy írjon az oxigenforrás@gmail.hu e-mail címre.
Mivel a progeszteron egy hatékony 5-alfa reduktáz gátló, életkorral járó csökkenése hozzájárul az egyre több DHT jelenlétéhez.. A túltengő DHT pedig olyan állapotkért felelős, mint a prosztata megnagyobbodás vagy a fejtetői kopaszodás. A megfelelő progeszteronszint nemcsak gátolja a tesztoszteron agresszívebb hatású hormonná történő alakulását, de az ösztrogéntúlsúly visszaszorításával a csökkent libidót, a prosztatanagyobbodást vagy a csontritkulást is képes javítani.  
A szintetikus hormonokkal szemben a természetes hormonok használata során nem alakulnak ki kellemetlen mellékhatások. A megfigyelések alapján állíthatjuk, hogy a hormonhiány következtében kialakult tünetek a természetes hormonok adására fokozatosan eltűnnek.

Hormonális változások a kor előrehaladtával
A férfiakban, a korral az ösztrogén szint lassan, de folyamatosan emelkedik, míg a progeszteron és tesztoszteron szintjük sajnos fokozatosan csökken. Azaz, a kor előrehaladtával ösztrogén dominancia alakulhat ki.


 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz