Mi is a Kaqun? - Kaqun Veszprém

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Kaqun víz

Mi is a KAQUN?

stockfresh 140294 water-is-poured-into-a-glass sizeXS 621aa9A KAQUN egy technológia, mely segítségével előállítható egy egyedi molekula szerkezetű víz, mely a rá jellemző módon stabil és kötött formában tartalmaz és tárol oxigént. Egyrészt palackozott ivóvízként, másrészt kádfürdő formájában áll rendelkezésre. A gyártás immár Magyarországon történik, természetvédelmi területen található forrásból eredő víz felhasználásával.

A KAQUN vízzel kapcsolatben sok tévhit kering a világhálón. Szeretnénk leszögezni és egyértelművé tenni mindeki számára, hogy ez a víz nem gyógyszer és nem csodaszer. De azt a tudományos tényt szeretnénk leszögezni, hogy miután bekerül a KAQUNT víz a szervezetünkbe, pozitív élettani változásokat tapasztalhatunk. Ezeket az élettani vizsgálati eredményeket publikáljuk.


A sejtlégzés kutatás kezdetei...


Otto Warburg (1883-1970): Német biokémikus a sejtlégzés terén elért kiemelkedő munkájáért 1931-ben megkapta a fiziológiai és orvostudományi Nobel-díjat.

Az utóbbi évtizedekben tudományos evidenciának számít a tudós egykori felismerése, hogy a daganatos sejtek oxigénhiányos közegben tenyésznek igazán. Csak 2004 és 2006 között több mint 500 publikáció jelent meg a világ különböző tudományos szaklapjaiban, a Nature-től az England Medical Journalig, mely ezt a kérdést taglalja és megállapítja hogy az oxigén hiány jelentősen befojásolja a sejtek tumoros átalakulását és negatív hatású a kemo terápia eredményességére. Az oxigén jelenléte tehát létkérdés.


A KAQUN vízzel kapcsolatos vizsgálatok első lépései...

Már a kezdetektől fogva rendre pozitív visszajelzéseket kaptunk a fogyasztóktól a KAQUN víz kedvező élettani és általános közérzet javító hatásáról. Ez indukálta azt az igényt, hogy akreditált, állami, országos hatáskörű intézmények segítségével, olyan vizsgálatok kerüljenek lefolytatásra amelyek tudományos alapon vizsgálják és igazolhatják a megfigyelt élettani hatásokat.

 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz