Szolgáltatások - Kaqun Veszprém

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Szolgáltatások

Figyelem! Új szolgáltatás a Zapper mérés és kezelés!

A Zappert Dr. Hulda Regehr Clark biológusnő fejlesztette ki (aki évekig az állami kutatásokban dolgozott) a 80-as években. Ez a csodálatos ember egész életét a tudományos kutatásoknak szentelte, felfedezése hatalmas érték az emberiség számára. Számtalan kísérletsorozattal és lankadatlan lelkesedéssel tesztelte – először biológiai anyagokkal kereskedő cégek által biztosított több száz víruson, baktériumon, élősködőn, majd önmagán – a működési elvet, s az eredmények sorban csatolták vissza az elméletét.
A  bioenergetikai tesztelések során felfedezte, hogy minden élő szervezet egy meghatározott sávszélességben és magasságban saját frekvenciákat bocsájt ki, ennek megállapításához egy frekvenciagenerátort használt, amely tetszőleges, pontos elektromos frekvenciákat hozott létre és kijelezte az egyezéseket, így képes volt meghatározni, hogy a vizsgált organizmusok mely frekvenciatartományban rezonálnak. Rájött, hogy a mikroorganizmusok az elektromos áramot a meghatározott saját frekvenciájukban nem viselik el – elpusztulnak - , s mindez egy csekély Volt feszültségű egyenárammal elérhető. Először oly módon kezelt, hogy a frekvenciagenerátoron beállított egy tól-ig határt, melyen belül a gép néhány percenként 1000 Hz-es lépésekben automatikusan váltotta a spektrumot. Ez azonban 10-26 órás kezelést eredményezett és az eredménnyel nem volt elégedett, a gyógyulások csak részlegesek voltak, rájött, hogy az általa meghatározott frekvenciatartomány alatt és felett is találhatók kórokozók. Majd egy kísérlet során „véletlen” felfedezést tett, egy hordozható, elemmel működő frekvenciagenerátorral (melyet a fia készített) önmagát kezelte egy adott baktérium ellen és meglepő dolgot tapasztalt: az ominózus baktérium mellett három másik, egészen más frekvenciával rendelkező baktérium is elpusztult! S amikor ezt olyan embereken is kipróbálta, akikben tucatnyi különböző kórokozó volt, mindegyik parazita elpusztult.
Az ok: a készüléket működtető elem volt.  

Bármely pozitív tartományba eső frekvencia egyidejűleg pusztít el minden baktériumot, vírust és élősködőt,

megfelelő feszültségen (5-10 Volt), időtartamban (7 perc), és frekvenciatartományban (10- 500 000 Hz között)
Így született meg a Zapper.

A kizárólag pozitív tartományba eső frekvenciákkal lehet a kórokozókat leghatásosabban és leggyorsabban elpusztítani. Egy kezelés azonban nem elég.

Ahhoz, hogy minden kórokozó elpusztuljon, három kezelés szükséges. Hogy miért?
Az első kezelésnél elpusztulnak a vírusok, baktériumok és élősködők, de néhány perc múlva ismét megjelennek újabb baktériumok és vírusok. Dr. Hulda Clark arra a következtetésre jutott, hogy a baktériumok és vírusok megfertőzik az élősködőket és amikor azokat elpusztítjuk, ismét szabaddá válnak a bennük rejtőző vírusok és baktériumok. A második zeppelés elpusztítja a szabaddá vált baktériumokat és vírusokat, de hamarosan újabb vírusok jelentkeznek, ezek az elhalt baktériumokból szabadulnak fel. A harmadik zeppelés ezeket is kiírtja, órákkal később sem találta nyomát vírusnak, baktériumnak, vagy élősködőnek.
Az elektromosság a dolgok felületén „utazik”. Az élősködők teste leárnyékolja a belsőjüket, tehát ez az oka, hogy a Zappert több hullámban kell használni.

A zeppelési áram nem hatol mélyen a szemgolyóba, a herébe vagy a béltartalomba, az epekőbe, vagy az élő sejtekbe, ahol a Herpes vírusok lappanganak, illetve ahol a Candida gomba nyújtogatja ujjait. Viszont egy héten vagy hosszabb időn keresztül tartó napi háromszori Zapperezéssel ezek a populációk is jelentősen csökkenthetők, sőt, gyakran el is tüntethetők.

Klubtagság

A Kaqun Silver Klub az általános egészség-megőrzési alapismeretek átadása mellett, személyre szabott tanácsadást is biztosít az egészségmegőrzésben, egészség megújításban és helyreállításban. Szolgáltatásaink rendszeres igénybevételével, szakembereink folyamatos támogatásával és a Klubtagság kiváltásával segítjük Önt, hogy egészségét a táplálkozás, folyadékbevitel, oxigénbevitel, a mozgás és a lelki harmónia egyesítésével tökéletes állapotba hozza.
A Klub programokon Ön ingyenesen ismerkedhet meg szakmai előadóinkkal és azon témakörökkel, melyekre szolgáltatásaink is épültek. A Klub programokon Önnek lehetősége nyílik személyes konzultációra orvosainkkal és előadóinkkal. A veszprémi klub nyitott mindenki számára, aki szeretne egészségben élni, odafigyelni magára és családtagjaira.
A Klubtagság önkéntes. A tagság megváltása egyszeri költség (20.000 Forint) és örökös. A tagság névre szóló, de egy családban elég egyetlen tagkártyát kiváltani.


A Klubtagság előnyei


A tagság megváltása mellett két ingyenes fürdővel ajándékozzuk meg Önt.
A tagságot igazoló plasztik kártyát minden Kaqun Klub elfogadja az országban, és az azzal járó előnyöket más Klubokban is igénybe veheti.
Ingyenes oxigénmérés során ellenőrizheti szervezete oxigén ellátottságát.
Ingyenes vérnyomásmérés.
Folyamatosan tájékoztatjuk a Klub programjairól, témáiról, melynek kialakításához az Ön véleményét, témafelvetéseit, javaslatait és kérdéseit is szívesen várjuk!


Kaqun Fürdőkúra

A betegségek kialakulása közben a szervezet oxigénellátása romlik, a szövetek elsavasodnak és a regenerációs képességük is lelassul. Ennek az állapotnak a javítását szolgálja a fürdőkúra.
A víz nemcsak testünk egyik legfontosabb alkotóeleme, hanem ősibb, természetesebb közegünk is, mint a levegő. A tiszta fürdővíz és a gyógyvizek 0,3% oldott oxigént tartalmaznak.
Nem meglepő hát, ha a Kaqun oxigénvíz jótékony hatását fürdőzés közben is maradéktalanul kifejti. A Kaqun oxigénvíz kádfürdő formájában a Kaqun fürdőkben érhető el. A fürdéssel olyan nagy mennyiségű oldott oxigén jut a szervezetbe, amely semmilyen sporttevékenységgel, fokozott légzéssel nem érhető el.A fürdés speciális kádakban történik, ahol egy fürdés 50 percig tart a 38 C-os oxigénben dús, enyhén lúgos vízben. Naponta maximum háromszor lehet megfürdeni. A kúra mértékét az egészséges embernél a közérzet javulása, a betegeknél a panaszok súlyossága szabja meg. A fürdés alkalmával a víz felhajtóereje jó hatással van az izmokra és ízületekre, nyugtató, pihentető hatású az egész szervezetre.


Kiknek ajánlott a fürdés a KAQUN vízben?

Egészségeseknek, intenzív szellemi munkát végzőknek, akik hajlamosak a stressz által kiváltott betegségekre (pl. gyomorsav túltengés) és vágynak a gyors regenerációra.
Krónikus betegek számára, akik valamilyen bőrgyógyászati, reumatikus, mozgásszervi, légzőszervi elváltozásban szenvednek, és amely kórképekben döntően jelentkeznek az oxigénhiány miatt fellépő szöveti szervi ártalmak.
Műtétek utáni állapotban, amikor a szervezetnek fokozott az oxigénigénye, a regeneráció.
Krónikus légzőszervi elváltozások esetén, amikor a tüdő nem képes a megfelelő oxigénfelvételre.
Áraink:
1 fürdés:
4000 Ft (klubtagságival)
8000 Ft (klubtagsági nélkül)

Kaqun ivókúra - A mai ember itala

A Kaqun oxigénvíz a mai ember itala.
A tiszta természetből eredő víznek és egy innovatív, egyedülálló eljárásnak az elegyítése. A természet adaptálása a mai kor igényeihez oly módon, hogy segítse az emberi test és lélek egyensúlyának helyreállítását.
A Kaqun víz rendszeres fogyasztásával - magas oxigéntartalmának köszönhetően - a sejtek regenerációját elősegítő oxigént azonnal a szervezetbe juttatjuk. A Kaqun víz tehát nem a klasszikus értelemben vett ásványvíz. Különbözik a többi ásványvíztől, hogy oxigéntartalma magasabb, viszont ásványi anyag tartalma alacsonyabb. Javallott ivókúrás formája méregtelenít, frissít, vitalizál, csökkenti a kifáradást, növeli a teljesítőképességet, lúgosítja és hígítja a vizeletet, javítja a vér oxigénszállító kapacitását, csökkenti az emésztőrendszer gyulladásos folyamatait, hatásos allergiás, immunológiai és keringési zavarok esetén, javítja a májműködést. Javítja az életminőséget, növeli a teljesítőképességet, a sportolók állóképességét, valamint jótékony hatását kifejti a repülés során kialakuló oxigénhiányos állapotban. A Kaqun víz felmelegítve, hőkezelve azonnal elveszti oxigéntartalmát. 35 Celsius fok feletti hőmérséklet esetén tárolása hűtőszekrényben javasolt. Ne forralja, ne fagyassza, ne ízesítse!
A Kaqun oxigénvíz hatása a folyadékbevitellel és  a magasabb oxigénszinttel kapcsolatos, nem minősül doppingszernek, ezt szakintézményben elvégzett analitikai vizsgálatok egyértelműen kizárták. Nem tartalmaz ízesítőszereket, tartósítókat, színezékeket.A Kaqun víz ajánlott fogyasztása
1. Egészség megőrzéséhez javasolt ivókúra: naponta 0,5 liter
2. Krónikus betegség esetén: naponta 0,75 - 1 liter
3. Legyengült immunrendszer: naponta 1 - 1,5 liter
4. Túlzott szellemi igénybevétel esetén: naponta 1 liter
5. Sportolóknak: naponta 1,5 – 2 liter
állapotos- és szoptatós anyukák: naponta 0,2 – 0,5 liter

A Kaqun ivóvíz pH értéke: 7,
1-7,5

A vér-oxigénszint vizsgálat

Megmérjük az Ön oxigénszállító kapacitását és ennek segítségével objektív képet kaphat a szervezete oxigéntelítettségéről.
A pulzoximéterrel a vörösvértestekben levő hemoglobin oxigéntelítettségét vizsgálhatjuk.
100% jelzi, hogy valamennyi hemoglobin oxigénkötő helyéhez kapcsolódik oxigén molekula.
A mérés a szöveteken átbocsátott vörös és infravörös fénysugár elnyelődésének detektálásán alapul.
Az elnyelődési adatokból lehet következtetni az oxigén telítettségre.
Minél alacsonyabb a kijelzett érték, annál kevesebb a hemoglobinhoz kötött oxigén.
A vizsgálat vérvétel nélküli, fájdalommentes és veszélytelen, fél perc alatt megmutatja az Önre vonatkozó értéket, melyet követően kollégáinktól kap bővebb tájékoztatást a vizsgálat értékeire
Oxigénhiány és fertőzés
Amikor a test oxigén szintje hosszú időn keresztül rendkívül alacsony marad, a test táptalajt jelent a káros baktériumok, vírusok, gombák, paraziták és más fertőző közegek számára. Ezeknek nagy része anaerob, ami azt jelenti, hogy csak oxigénszegény környezetben élnek meg. Kutatások bebizonyították, hogy amikor a szervezet oxigéntartalma egy normál értéken belül van, akkor a fertőző mikroorganizmusok sokkal nehezebben terjednek és szaporodnak. A normál vérben a parciális oxigénnyomásnak kb. 97%-nak kellene lennie. Minden egyes vörösvérsejtben vasban gazdag hemoglobin molekulák vannak. Az oxigén 97%-a a sejtekhez ezekhez a hemoglobinokhoz kapcsolódva jut el, 3%-a pedig a vérplazmába kerül. Amikor a vér oxigénszintje hosszabb távon alacsony marad, a sejtek nem kapják meg a szükséges oxigénmennyiséget és nem tudnak ellenállni a mikroorganizmusok elterjedésével szemben. 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz