Vélemények - Kaqun Veszprém

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Kaqun víz

A KAQUN víz antioxidáns kapacitást befolyásoló hatásának vizsgálatában résztvevő egészséges önkéntesek személyes tapasztalatai a KAQUN kúráról és hatásáról.
A kúra során az alábbiakat tapasztaltam:
Az első nap teljesen kiütött a fürdés, több órát aludtam
A következő két nap már jobb volt, de még elég gyenge voltam
Ezután minden nap jobb volt a közérzetem, a teherbíró képességem megnőtt, a kúra végére elmondhatom, hogy mentálisan és fizikailag is nagyon jól éreztem magam
Korábbi reumatikus fájdalmak is sokat javultak
A víz hatására a bőröm, mely korábban nagyon száraz volt, nagyon jó érzésűvé vált” (V.L., 57 éves, Veresegyház)

„A KAQUN víz jótékony hatása leginkább a sport teljesítményemmel volt érezhető. Az első hét után nem futottam, hanem „repültem”! A harmadik hét közepére 6 km-en közel 4 perccel jobb időt produkáltam, ami büszkeséggel töltött el és ettől még jobban éreztem magam.”  (K. A., 41 éves, Nagytarcsa)

„Ez a kúra nekem pozitív változásokat hozott sokkal energikusabb lettem, a bőröm is szebb lett.” (D.L. 37 éves, Dunakeszi)

„Észrevételeim a kúra alatt: az első héten nagyon fáradtnak éreztem magam, így utólag arra tudok gondolni, hogy beindult a méregtelenítés. A második héttől sokkal frissebb és fittebb voltam. A bőröm fiatalabb, simább tapintású lett. Ízületi (gerinc) problémáim javultak.” (M.G., 42 éves, Kerepes)

„Mindketten sokkal fittebbek, energikusabbak lettünk a kúra végére. A magam részéről gyakran zsibbadt a szám, aminek két éve nem találják az okát. A három hét alatt egyre ritkábban éreztem a zsibbadást, majd elmúlt teljesen. Előfordult az is, hogy elvágtam az ujjamat, de néhány fürdés után begyógyult a seb. A férjem allergiás a fűfélékre és gyomorsav problémája is volt. A kúra végére teljesen megszűnt a refluxa.” (G.A., 38 éves és G.J.44 éves, Kerepes)

„Ami feltűnő volt számomra, hogy határozottan javult a fizikai erőnlétem, teljesítőképességem. A másik észrevétel, hogy a bőröm egészségesebbé, fiatalabbá, kellemes tapintásúvá vált.” (P.G., 39 éves, Budapest)

„Fürdés után ugyan fáradtságot éreztem, mintha a víz kihúzta volna az erőm, de hamar túl voltam rajta és kipihentebbnek éreztem magam. Úgy érzem a tanulmány 2. hetétől fittebb lettem. Jobban bírtam a napi terhelést és este nem voltam fáradt.” (K. P., 39 éves, Kistarcsa)

„Bőröm már az 1. alkalom után egészen bársonyossá, rendkívül selymessé vált. Száraz, vízhiányos bőrömhöz addig szinte naponta szükséges testápoló használata teljesen elhagyható lett. A kézfejemen lévő kb. borsónyi égési sérülés nagyjából 4 nap alatt teljesen begyógyult, eltűnt. Érdekes volt megfigyelni, hogy mindegyik fürdés után kb. 20percig erőtlenebbnek, lassúbbnak éreztem magamat, de ez gyorsan elmúlt és a nap további részében – gondolom a 1,5 l KAQUN víz fogyasztásának hatására is – sokkalta energikusabb voltam, mint a kúra előtt. A hetente 3-4 szeri sportolásom (1 óra futás+erősítés) alatt is úgy éreztem, hogy jobban bírom a fizikai terhelést a szokásosnál. A fürdések a fizikai feltöltődésen túl, lelkileg is nagyon kellemesek, stressz oldó hatással voltak rám.” (V.E., 45 éves, Dunakeszi)

„ Az első 2 nap alatt a fürdést nagyon élveztem, viszont estefelé kellemetlen tüneteim voltak. Úgy éreztem, hogy fájnak az izmaim és az ízületeim. Talán ekkor zajlott a méregtelenítés. A 3. napon viszont ezek a tünetek teljesen elmúltak és napról napra egyre erősebbnek éreztem magam. Szinte minden fürdés után megéheztem, de nem tömény ételeket kívántam, hanem inkább gyümölcsöt. A vesém is „működött”, de sokat is ittam, főleg KAQUN vizet. A kúra 2. hétvégéjén mintha lecseréltek volna, fizikai közérzetem javult, és állóképességem is megváltozott. Úgy éreztem, hogy sokkal nyugodtabb lettem. A bőröm is sokkal simább és rugalmasabb lett. Legnagyobb meglepetésemre a lábamon lévő tavalyi sérülés nyoma (sötét folt, ami ütéstől bekövetkezett vérömlenynek a következménye) elkezdett halványodni és kisebb is lett. A kúra alatt elkezdtem használni a KAQUN gélt is. Ezzel kentem a lábamon lévő sérülés nyomát, de használtam az arcomra, nyakamra, kezemre is bőr fiatalítás céljából.” ( D.N., 55éves, Budapest)

Ügyfeleink mondták rólunk


„Fiataljaink a tapasztalatok alapján a KAQUN SPORT víz fogyasztását követően egyenletesebb teljesítményt nyújtanak és sokkal terhelhetőbbek. Csapatunk az edzéseken rendszeresen fogyasztotta a KAQUN SPOR vizet. Amikor a játékosokon kezdett eluralkodni a fáradtság, a KAQUN SPORT víz mindig feltöltötte őket energiával, ezután láthatóan felfrissültek. Ezért mi a KAQUN SPORT vizet mindenhova magunkkal visszük.” (Petz Lajos, az U18-as vízilabda válogatott edzője)

„A felkészülési időszakban a KAQUN SPORT víz fogyasztásával, érezhetően megnőtt az edzések alatti teljesítő képességem, a regenerálódás gyorsabb és hatékonyabb volt. A hétköznapi életben is ezt fogyasztom, természetes frissítő hatása órákon át érezhető!” (Dombrády Szilvia, IFBB Fitness Modell magyar bajnok és IFBB Elite Kupa-győztes)

"Kulcscsonttörésem után 3 héttel Magyarországon ismerkedtem meg egy fantasztikus lehetőséggel, melynek kedvező hatásaira sportorvosom hívta fel a figyelmemet. Az oxigénben dús KAQUN fürdő és a KAQUN SPORT víz jótékony hatását már napokon belül éreztem. Egy hét után fájdalommentesen és jó fizikai állapotban tértem vissza Romániába. A KAQUN SPORT víz fogyasztását minden élsportolónak csak ajánlani tudom!" (Julius Wobay, az Universitatea Craiova futballistája)

„A KAQUN SPORT víz minden fellépésünkön részt vesz és megvan benne az a szükséges erő, egyensúly, energia, amely nélkülözhetetlen ebben a műfajban.”

(Rippel Ferenc, többszörös világrekorder)

 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz